május 21, 2007

Ananaszos csirke

Ez egy pofonegyszeru recept Esztertol (tolem). Jucus volt olyan cuki, es megadta az admin jogokat a blogjahoz. Nagy felelosseg nekem ez! Meg is irom, milyen finom ananaszos csirket ettunk, meg Jules is evett belole!

Kellett hozza olivaolajon megfuttatni csirkemellfilet, aztan amikor mar epp jo lett, hozzaadni ket felkockazott almat es 300 g felkockazott ananaszt. Mi nem konzervananaszt ettunk, hanem valodit, mert most raszantam magam igazit venni, de csak azert mert volt hozza hasznalati, ill. felvagasi utmutato. Filip jol felvagdosta, anyosom meg az almaval szorakozott, es aztan mindezt a csirkere ontottuk. Az ananasz kicsurgo levet is hozzaontottuk. Kozben kesz lett a rizs is, es mar ehettuk is!

Azt sajna nem tudtam elore, hogy a Jucus ilyen profi szep kivitelben talalja a receptjeit, igy nekunk errol az ebedrol csak ilyen kepunk van:



Es ime a bizonyitek, hogy ezt ettuk: (a bal also sarokban van az en tanyerom, de magamat kivagtam a keprol, mert fenomenalisan neztem ki) (igen, Jules epp bebietelt eszik, de csak azert, mert hirtelen tul meleg volt neki a csirke, viszont vacsira azt kapott!!!)

Nincsenek megjegyzések: